Sidor

V A R D A G S R U M | där vi är varje dagMia som vi möter inne på bloggen Hem och Lycka har bjudit in matplatsen från köket  till sitt vardagsrum på grund av att köket är ganska litet. På så vis kan man verkligen tala om ett var-dags-rum. Klokt att nyttja sina kvadratmeter på det sättet.

 
 
Hos Tant Ninette behöver man aldrig ha tråkigt i vardagsrummet om man inte vill. En inspirerande samling spel tronar och lockar på det fina skåpet. (Måste erkänna att detta nog var en av mina favoritbilder när jag besökte alla era vardagsrum.)
 
 
 

Weronica  låter oss ana att det kommer att bli en intressant höst inne på bloggen Living by W  då hon anser att hennes vardagsrum  är i behov av en uppdatering. Det lilla vi ser här ser ju allt annat än trist och förlegat ut. Tvärtom. Hur som helst så ser vi fram emot att följa minsta lilla förändring.
 
 
 

Vackraste soffbordet hittar vi hos Mariaemb vars vardagsrum är väldigt fint balanserat. Stilkrockar när de är som bäst.


Tack alla ni som bloggade veckans tema! 
Nästa vecka är temat DIY
 
 
Tina | Fabriken

4 kommentarer:

 1. nämen tina, tack för komplimangen - vad glad jag blir! :)

  SvaraRadera
 2. Är det på torsdagarna när temat kommer ut som man lämnar in sitt bidrag?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det stämmer Susanne. På torsdagar ges medlemmar på Fabriken möjlighet blogga utifrån ett gemensamt tema. Blogginlägget kan då synliggöras här på Fabriken med en inLinkz-länkning och eventuellt så lyfts en bilder från medlemmar fram ytterligare här på Fabriken precis som i detta inlägg.

   Det är alltså bara medlemmar som har möjlighet att länka sitt inlägg under torsdagen.

   Längst upp i menyn finns mer information kring såväl medlemskap som torsdagsteman och de tema som kommer hösten 2014.

   Fin fortsättning på helgen :)

   Radera