Sidor

G L I M T A R

 
 
Det blev allt en liten samling vardagsrum att besöka minsann efter att vi för första gången för säsongen slagit upp portarna och bjudit in till tema-bloggning. Roligt!
 
Fabriken har tittat in över allt och några utav vardagsrummen vill vi se till att ingen råkar missa.
 
Som exempelvis Sofias vardagsrum som med sitt målade golv ger ett särskilt uttryck. Det är målat i en grönblå ton som heter Oslo. Tycker du det känns lite vågat, så skulle du sett golvet innan. Då var det rosa. Sofia har ett väldigt inspirerande hem som du kan se mer av på hennes blogg Knaada.
 
 
 
 Ljuset är väl bland det första som strålar mot dig när du kommer in i vardagsrummet hos Fru fix och trix. Det andra som gör intryck är det att trädgårdens grönska skänker kraft åt rummet. En skir grön fond att njuta av.
 
 
 
 
Denna fina hängstol ger rummet ännu mer känsla av att harmoniera med trädgården utanför. Strategiskt placerad så att dörrarna ut kan öppnas och ute blir inne. Se mer här >


 

 Vardagsrum kan ju vara så mycket mer än just ett rum med bara soffor och fåtöljer. I bland och ganska ofta kanske man skulle vilja kalla tvättstugan för ett vardagsrum. Så har i alla fall jag känt det som emellanåt och då gjorde vi faktiskt det lite extra mysigt därinne och skapade en liten rutin jag och lillasyster när hon var mindre. Hon hoppade upp på bänken ovanför tvättmaskinen och läste sin högläsningsläxa (och mycket mer;) medans jag stod och strök. Vi gjorde det till vår lilla grej och hon pratar om det än i dag. Det var jättemysigt att stryka och lyssna på hennes framsteg och hon tyckte det kändes speciellt att få stänga in sig där med mig.
 
 
Tina | Fabriken
 
 
Vi hälsar på i fler vardagsrum lite senare i dag. Håll utkik!
 
 

1 kommentar:

  1. Skoj med glimtar - och vilket fantastiskt ljus som flödar hemma hos Fru Fix och Trix. Makalöst vackra fönster.

    SvaraRadera