Sidor

FABRIKEN TACKAR FÖR SIG

 
 
 
Det har liksom hängt i luften från och till ganska länge. Ibland har luften bara känts lätt och självklar, men stundtals har luften runt mig nästan känts lite tung. Ja och så kom då ändå dagen då jag släcker ner Fabriken och tar mig an nya utmaningar istället. Fabriken kommer att finnas kvar som ett inspirationsarkiv ett tag men kommer att släckas ner helt så småningom.
 
Det är inte utan att jag är lite rädd för att ångra mig. Jag menar det är ju ändå väldigt kul att hitta en gemensam plats att mötas kring i den oändliga bloggosfären. Men jag hoppas och tror att vi kommer att hitta nya sätt att mötas och finna inspiration. Jag finns kvar på Peppar och vanilj och vill gärna hitta gemensamma ytor även där. Jag kommer dessutom med all säkerhet dyka upp på fler ställen :)  Så håll utkik goa vänner.
 
Ni är många som inspirerat och visat engagemang här i Fabriken genom åren och tidvis har energin varit magisk. Men det var ett litet tag sedan vi var på topp och jag vill ändå att vi slutar med flaggan i topp. Något annat vore bara fel.
 
 
TACK. HEMSKT MYCKET TACK.
 
 
K R A M   |   T I N A
 
 
FABRIKSLOGGA [140px]
 
 
 


34 kommentarer:

 1. Så sorgligt, men ändå så självklart, för det är ju som du skriver, helt rätt att Fabriken ska få sluta med flaggan i topp. Tack för all inspiration och på återseende i andra forum.

  Kram Victoria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag visste att du skulle förstå Victoria! Och ja, vi kommer garanterat att stöta på varann även i fortsättningen och hitta inspiration där vi minst anar det ;)

   Kram

   Radera
 2. Åh, så tråkigt. För mig har det varit en osinlig källa till inspiration, jag har funnit nya vänner genom Fabrikens lännkar och det har varit en sporre till mig själv att fota och blogga :).

  Men jag tycker du gör helt rätt i att stanna på toppen :).
  Allt gott till dig, goa Tina!!

  KRAM Ulrica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Ulrica för så fina ord!
   Gott att du förstår tanken med att avsluta Fabriken innan den dalar liksom... Hoppas vi ses i andra sammanhang framigenom!

   kram tina

   Radera
 3. Åhh så synd. Men du vet säkert bäst, det har varit ett underbart forum att mötas i och hitta inspiration på. Kraaaaam Pia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Pia... Vet bäst vet jag inte riktigt, alla vet vi bra:) Men så här blir det nu i alla fall! Jag hoppas verkligen att vi stöter på varann i framtiden om än på annat ställe;)

   kram | tina

   Radera
 4. Jättetråkig att du slutar! Tack för allt jobb du lagt ner - jag har hittat många nya bloggar via Fabriken och många andra har hittat till mej, så jag är verkligen tacksam över Fabriksverksamheten! Lycka till i framtiden!

  SvaraRadera
  Svar
  1. JA det är allt lite vemodig att sluta det måste jag erkänna... men det kändes som om det var dags nu, innan Fabriken började dala liksom.

   Hoppas verkligen att vi stöter på varann i framtiden, du är så inspirerande;)

   kram | tina

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 5. Men Tina...jag som precis fick tummen ur och skulle lägga upp min söndagsbild.
  Men självklart förstår jag dig. Jag vet ju själv hur det är ibland har man massor energi och ibland saknas den helt och man ska följa sitt hjärta och jag tror det är det du gör. Det låter spännande med nya saker på G...nu blir jag allt lite nyfiken. Men en date snart i alla fall vore trevligt. Ett stort tack för all kraft, inspiration och glädje du har delat med dig! Kram Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Sofia....visst var det lite typiskt, det håller jag med om. Jag har ju saknat dina fina inlägg:)

   Men jag hoppas du hakar på mitt nya projekt:) och absolut måste vi få till vår date! Måste!

   kram | tina

   Radera
 6. Men vad tråkigt! Förstår dig, det är svårt att ro i land alla måsten och åtaganden. Kanske går att väcka Fabriken till liv nån gång framöver men tack för den här tiden!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Jo inget är ju hugget i sten, men nu kändes det som om det var dags att låta Fabriken stänga igen och låta nya former ta plats:)

   Hoppas vi ses i framtiden!

   kram | tina

   Radera
 7. Tråkigt men jag förstår vad du känner/menar! Tack för all inspiration och allt jobb du och dina företrädare lagt ner. Vi ses säkert i olika sammanhang! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du Karin. Jag tackar så hemskt mycket för dina fina bidrag och dina rara ord!

   Vi kommer garanterat att ses i framtiden i nya konstellationer:)

   kram | tina

   Radera
 8. Åh så himla tråkigt att Fabriken läggs ner :( Har verkligen gillat att utmanas i de olika torsdagstema som varit ;) :) Vad ska man nu blogga om på torsdagar? ;) Men självklart förstår jag ditt beslut, det är klart att det tar tid att fixa och pyssla med och det finns ju annat i livet än "Fabriken" ;) :) Stort tack för den tid som varit och lycka till med dina nya utmaningar!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh Maria. Tack för fina ord!
   Torsdagarna blir inte vad dom varit, det håller jag med om. Men det finns ju andra utmaningar som väntar för oss alla runt hörnet:)

   Jag hoppas vi ses någon annanstans snart!

   kram | tina

   Radera
 9. Åh nej vad sorgligt. Jag har ju hängt med ett tag, kommer sakna er alla. Lycka till framöver. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tack för lång och trogen tjänst! Du har verkligen varit med länge! Roligt har det varit!

   Hoppas vi ses i andra utmaningar i framtiden!

   kram | tina

   Radera
 10. Kära Tina - stort tack för allt ditt engagemang under tiden här på Fabriken! Det har varit roliga och kreativa år här - inte minst den tid som du stått och blåst i pipan. Tack för denna tid.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Weronica. Du har varit en oerhört flitig och värdefull Fabrikant på alla vis. Jag är så glad för det:)

   kram | tina

   Radera
 11. Lite trist är det ju allt … och lite synd att ingen annan har velat ta över och köra vidare. Tycker det är ett så himla roligt sätt att peppas och inspireras på. Men jag förstår dig också, naturligtvis! Absolut! Och så är det ju spännande att få se vad det är för nya äventyr som du ger dig ut på :)

  Stort tack för all din tid och ditt engagemang.
  KRAMAR,
  Ulrika / little.u

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Ulrika!
   Jag håller med om att detta har varit ett väldigt roligt sätt att utmanas och inspireras på. Men det var ändå dags att liksom vända blad nu, Fabriken förtjänar att vila med hedern i behåll.

   Det kommer ju finnas andra besläktade sätt i framtiden att samlas kring :)

   kram och tack | tina

   Radera
 12. Hej alla!
  Men visst finns det väl folk härinne som vill ta över om de fick möjlighet?! :)
  Åh, vad jag kommer att sakna er alla härinne, vilken inspirerande gemenskap vi haft!
  Kram på er !
  Maria
  Fru fix och trix

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Maria!
   Jo nog skulle det kanske finnas andra som skulle kunna tänka sig att prova på att driva Fabriken. Men jag tyckte det var dags att låta Fabriken få vila nu, med hedern i behåll och rikta den fina energin som finns åt ett annat håll. Vi kommer alla att finna inspitarion och lust i andra former inom kort det hoppas jag innerligt!

   Stort tack för dina fina bidrag genom åren:)

   kram | tina

   Radera
 13. Vad tråkigt att höra Tina! Men jag har förstått att det har hängt i luften som du säger och när du nu tar detta beslut är jag säker på att du gör helt rätt som lägger ner med flaggan i topp! Jag är fortfarande ganska ny med min blogg, men tycker detta forum har varit fantastiskt inspirerande och vill tacka så hemskt mycket för ditt engagemang, din kraft och ork, och att du trots allt drog igång det hela igen efter ett längre uppehåll. Stor kram och lycka till!
  Ann

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Ann för dina fina ord! Tack!

   Jag önskar dig all lycka till och fortsätt blogga! Du gör det så bra:)

   kram

   Radera
 14. Asch då, precis när det kändes som att ni var på g igen. Tack för all fin inspiration jag har hittat här inne, genom de ganska många åren det ändå blev.

  /helena, a.k.a. en flitig Fabriken-läsare

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Helena!
   Visst har vi haft det fint här på Fabriken en himla massa år;) Men allt det roliga har ett slut... fast det kanske bara är början på något nytt ;)

   Kram

   Radera
 15. Fabriken har gjort mig till en bättre bloggare och inredare, det är jag som ska tacka! Och samtidigt vill jag säga att jag har full förståelse. Blogg kan vara så roligt ibland, men med förväntningar, krav och måsten kan det bli otroligt tungrott och gå ut över glädjen i det. Att följa magkänslan är jag en stor förespråkare för och tvekar inte alls på om du tar rätt beslut :) Visst känns det lite trist, men vi ska ju mötas i nya roliga sammanhang, allt har sin tid.

  Önskar dig all lycka med nya uppdrag, och så ses vi på Peppar & Vanilj!

  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men wow Sofia! Det var inga små ord minsann. Tack så hemskt mycket:)

   Du har varit så rolig att följa och det kommer i alla fall inta jag sluta med. Någonsin;)

   Vi ses i andra sammahang snart och jag är så glad att du varit med på den här Fabrikenresan!

   kram

   Radera
 16. Experience is always that marvelous issue that will enables you to actually acknowledge a mistake once you ensure it is once more.

  produsen jaket kulit
  jaket kulit murah
  toko jaket kulit murah garut
  jaket kulit wanita asal garut

  SvaraRadera
 17. Tack för all inspiration som du har givit Tina, verkligen.
  Lycka till med dina egna planer och du har stor talang för bildskapande
  Har alltid gillat Fabriken så mycket, alla fina bloggar jag fått upp ögonen för!

  Skulle också önska att någon tog över Fabriksverksamheten, det vore fantastiskt

  Kram Lissen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så hemskt hemskt mycket LIssen! Va glad jag blir och nästan lite rörd!

   Du är alltid så fin i både ord och bild! Stort tack för allt du bidragit med på Fabriken!

   kram

   Radera