Sidor

EN ANNAN PLATS DÄR VI KAN MÖTAS

 
 


En bra stund innan Fabriken stängde och avslutades fanns det tankar, planer och en stark vilja att finna och skapa en ny yta att mötas kring. Känslan är att det finns ett stort behov, en stark önskan från många att hitta en möjlighet till en slags virtuell gemenskap. Att kunna leta inspiration och nya visuella bekantskaper på en tydlig plats. Så har Fabriken till viss del fungerat och det har verkligen varit roligt och givande på så många sätt. Men det är liksom gjort nu. Det var dags för något nytt.
 
 
 
Weronica på Living by W och jag har känt varandra via webben i flera år och när vi för första gången stötte på varann i den verkliga världen var våren 2014 på Bloggforum i Göteborg. Vi hann tyvärr inte prata något vidare då för det var så otroligt många man ville hinna med att hälsa på och prata med. Men vi fick möjlighet att återigen träffas i Göteborg för ett litet tag sedan på ännu en bloggträff. Men då såg vi till att vi fick dela rum och vi bokade av tid före träffens start och möttes i ett soligt och innehållsrikt samtal. Samtalet pågår ännu och tar förhoppningsvis aldrig slut. Det resulterade i alla fall i att vi i helgen presenterade  @decorlife.se på Instagram. Tanken med Decor Life är att vara en samlingsplats för intresserade användare såväl på Instagram, som snart även på en blogg.
 
Nu ser vi båda fram emot att tillsammans skapa ett inspirerande och kreativt flöde. På onsdag startar vi en fotoutmaning som löper hela oktober. Jag skulle tycka att det vore väldigt roligt om ni började följa oss på Instagram och för de som vill fotografera – häng med på utmaningen. Det brukar vara ett fint sätt att vara kreativ på och att mingla runt lite på det virtuella kafferep som Instagram är när det är som bäst.
 
Som sagt. Fabriken håller stängt men jag hoppas att vi ändå ses. Kanske på Decor Life.


K R A M | t i n a
 
 

8 kommentarer:

 1. Låter spännande! Ska genast hoppa in på instagram! ;)
  Där finns jag som Wiker71 :)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 2. Åh, så kul.. ska absolut följa :).
  På Instagram finns jag som ulrica_h

  Kram Ulrica

  SvaraRadera
 3. Så kul!
  Ser fram emot bloggversionen!
  Susanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du Susanne! Det kommer nog att bli riktigt roligt faktiskt! Kul att veta att det finns i alla fall en som väntar;) haha

   kram

   Radera