Sidor

ORDNING OCH REDA

Detta är ett tema som jag ser fram emot och som jag hoppas ska ge mig inspiration och lust. Ordning och reda. Jag har det, ibland. Jag mår alldeles fenomenalt bra av det, men jag har  lärt mig att må ganska bra också utan ordning och reda i varje hörn. Att hitta en fungerande balans som passar oss var och en är det viktiga, och lite av varje är kanske bäst. Fast jag gillar ordning och reda, det måste jag ändå säga.
 
Lina på den härliga bloggen Rum och Rabalder förmedlar gång på gång en vacker och lite smått överväldigande inspirerande känsla av just ordning och reda såväl som personlig stil och inredningsglädje.
 
 
Bara tanken på ett skafferi får säkert många av oss att sucka längtansfullt. Lägg där till Linas ordning och reda så blir drömmen ännu mer tilltalande. Här är det inte frågan om bara förvaring. Vi snackar snyggförvaring i toppklass.
 
 
 
 
Att sortera och ordna i storleksordning och färgkoordinera känns så självklart när man tittar in hos Lina. Hennes pricksäkra sinne för detaljer och hennes fina sätt att sätta ord till sina bilder gör Rum och Rabalder till en självklar plats att besöka för att tanka på glädje och härlig känsla av ordning och reda. 
 
 
 
Tack Lina för din generositet och ditt sätt att inspirera oss!
 
Nu är det dags för alla oss andra i Fabriken att bidra med lite ordning och reda! Välkomna!
 
 
   tina | fabriken
 


 
FABRIKSLOGGA [140px]
 

3 kommentarer:

  1. Oj oj oj så fint Tina. Tack. Blir nästan lite blyg här ju...!

    SvaraRadera
  2. Wow, vilket härligt inlägg! Vilka fantastiska bilder, Lina! kul att hitta till din blogg också via det här! :)

    SvaraRadera
  3. Thanks for your comment on my blog! Have a great friday!!!

    SvaraRadera