Sidor

HEJ JUNI OCH DAGS FÖR SÖNDAGSBILD 
Hej och välkommen juni!

Nu vore det väl ändå lite på sin plats om tiden liksom saktade ner lite. Det går så fort. Nu vill vi hinna njuta av sena kvällar med barfotapromenader till grannen och spontanmys i ljuslyktornas sken. Vifta bort mygg och fnissa som i ungdomens dagar. Le kärleksfullt åt små grönsvarta fötter som somnat innan de badats och svettas i solen med en gräsklippare.  Ta ett kvällsdopp och binda en krans av maskrosor, andas in doften av sommarregn och varm asfalt. Ja lite sånt som är det finaste. Sånt som lägger sig som sockervadd runt själen och ger oss ork under de mörka dagarna.
 
Söndagsbilderna kommer säkerligen vara just sådana bilder på något sätt. För jag önskar, hoppas och vill tro att vi är bra på att fånga känslan just där vi är. Och nu är vi ju här. I början av sommaren. Jag fångade en somrig frukost. Men än är det varken min egenodlade sallad eller jordgubbe. Inte riktigt än. Men det är på gång. Jippi.
 
 
Sol och värme till er alla
 
 
tina | fabriken
 
 

FABRIKSLOGGA [140px]

4 kommentarer:

 1. Så fint Tina! Underbart somrig bild. Och de där gräsfötterna ligger nu i varsin säng med nybytta lakan och sover sött! Vi sitter i soffan med ytterdörren på vid gavel och tycker ändå det är varmt. Ljuva försommar. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lina! Det är verkligen den bästa tiden nu. Den allra bästa :)

   Radera
 2. Hur makabert det än kan verka så är också detta sommar för mig. Herrgården där vi har firat barndomens midsomrar. Och vinden som bjudit på bloddrypande spökhistorier.

  Själen fylls av grönsvarta småfötter, dragspelssång, glädje, förväntan och spänning. Midsommar.

  Ha en riktigt skön söndag!

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Louis Vuitton Bags Outlet
  Ahaa, its good discussion concerning this paragraph at this place at this webpage, I have read all
  that, so at this time me also commenting here.

  SvaraRadera