Sidor

ETT LITET TACK FÖR MIG. HEJ.
I augusti förra året var inspirationen på topp, spänningen enorm och förväntningarna höga. Det är de fortfarande. Fabriken känns mer levande än någonsin, men... 

Jag tänker överge min del av uppdraget, lämna stafettpinnen vidare och dra mig tillbaka. Säga hejdå. Det är så klart vemodigt, vi har ju haft så kul. Mitt hopp står till att bästa Tina kanske kommer ge mig förtroendet att gästblogga lite då och då, samt att jag fortfarande är en medlem redo att hugga tag i utmaningar. Det känns som en bättre nivå för mig. Just nu. 

Tappra Tina kommer att guida er i inspirationsdjungeln tills vidare. Hon är en person med oändliga depåer av idéer och kommer med all sannolikhet att tydligt visa vart skåpet ska stå. På ett alldeles förnämligt sätt. Tack för att du varit en så fantastisk kollega Tina!!  

Jag vill tacka å det ödmjukaste för min tid vid rodret och för alla glada mail, personliga möten och kommentarer båda i och utanför Fabriken. Jag har verkligen ingen aning hur jag ska fylla tomrummet av detta uteblivna pepp. Ingen aning. 


Mina vänner.
So long. Adios. Arrivederci. Au revior.


kram - anna

(om ni vill kontakta mig finns jag lite sporadiskt på min blogg)16 kommentarer:

 1. Nämen! Jag kommer sannerligen att sakna dig här vid Fabrikens roder, Anna. Du har gjort ett grymt jobb! Hoppas på att fortsätta följa dig på din egen blogg, för din mix vill jag liksom ha nära mig! Kram

  Sedan ett heja Tina såklart! Heja! Heja!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tusen tack! Så fint att jag nästa ångrar mitt beslut. Kram Anna

   Radera
 2. Nej men oj! Anna! Vad synd! Tur att din blogg finns kvar då. Och Tina, heja du! Jag älskar Fabriken och tycker det har varit himlens kul att vara del detta mitt första år. Väntar med spänning på torsdagstemana och på att se vem som delar Tinas sida. Heja!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina Lina. Jag ska försöka haka på teman och ser med spänning fram emot hösten. Kram-kram Anna

   Radera
 3. Jag håller med de andra, du har varit suverän Anna, underbart att läsa dina inlägg...man får alltid ett leende när man läser det du skrivit. Och sen ...vilka underbara bilder du delat med dig. Kul att du fortsätter blogga och heja dig Tina! Hoppas Fabriken kommer leva vidare, det är en underbar samlingsplats för oss inredningsnördar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du. Vad roligt att höra. Var sak har sin tid. Kram Anna

   Radera
 4. Du coh Tina har verkligen varit ett riktigt radarpar - kommer att sakna dig här även om jag tror att Tina kommer klara jobbet galant! :) Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Klart att hon kommer. Men vi kommer att sakna den täta kontakten, med det råder definitivt ingen tvekan om att hon kommer ta detta vidare till nya höjder.
   Kram Anna

   Radera
 5. TACK för den här tiden och lycka till med din fortsättning någon annanstans!
  Lisa

  SvaraRadera
 6. Men oj. Lycka till då, till er båda. kram N

  SvaraRadera
 7. Jag kommer att sakna din humor här på Fabriken, och jag ser redan fram emot dina gästinlägg :)

  Tack för den här tiden, grymt jobbat!

  Och heja Tina som kämpar vidare, det känns härligt att Fabriken rullar igång igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men du... tack. Jag lovar att dra ett å annat skämt på Instagram som plåster på såren..ok då? Är vi fortfarande vänner? ;)
   Jag sjunger upp i kören som säger heja-Tina, hon kommer att regera.

   Kram till dig!/Anna

   Radera