Sidor

TEMA


It´s spring fever. That is what the name of it is. And when you´ve got it, you want - oh you don´t quite know what it is you do want, but it just fairly makes your heart ache, you want it so! 

Mark Twain


Kära fabrikanter, längtan har varit lång och svår i år! Även om jag med åren har lärt mig att uppskatta säsongernas skiftningar, så har denna långa vinter varit något av en prövning. När Anna och jag pratade om att jag skulle göra ett gästinlägg på Fabriken - tack snälla för inbjudan - kändes temat UTELIV vecka femton som ett säkert kort. Jag tänkte mig att vi skulle ha fått fram de flesta utemöblerna, att de första krukorna skulle vara planterade och att vi skulle ha suttit ute och fikat ett antal gånger nu. Inte kunde jag ana att kylan fortfarande skulle hålla oss i sitt bestämda grepp. Att vi skulle ha haft sjukstuga igen. Att alla möblerna fortfarande skulle vara inpackade. Att man skulle frysa i vårjacka. Att jag inte ens skulle ha planterat några penséer. Men så blev det. Det sista som överger en är hoppet. Och så står jag där med min låda med blommor. Och hoppas att det nu blir uteliv för hela slanten. Som vi längtat denna gång!Blommorna breder ut sig inomhus så länge. Jag bläddrar i trädgårdsböcker, inspireras av vårmode, planerar för utelivet och ser fram emot att sätta frön.


En låda med hopp. De små vita blommorna sträcker sig tappert mot solen. Tänk att vi har allt detta framför oss!


Vårglädje till oss alla!

Weronica


7 kommentarer:

 1. Vad kul med ett gästinlägg! Snyggt jobbat Weronica, väldigt fina bilder! =) /Hanna

  SvaraRadera
 2. Fint gästinlägg Weronica! När jag ser dig på din innergård, då vet man att våren är på gång :)

  SvaraRadera
 3. Vilket underbart inlägg Weronica! Vackra bilder som andas vår. Helt fantastiskt. Tack! :)

  SvaraRadera
 4. Visst är det härligt med vår men nog är ju aprilmånad just det med aprilväder ömsom vinter ömsom tom sommar nästan och troligen nog med en blandning av båda.
  Tålamod behöver man rusta sig med och ej hoppas föör mycket utan vara beredd på att det kan dröja, snö ännu i maj har man upplevt så inte har nu vintern varit lång när stannsnön kom så sent som i december. Fina bilder dock att inspireras av! Vill själv ha varm het sommar tre månade i år eftersom vi ej hade sommar av den karaktären ifjol.

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera