Sidor

INFO | TEMA | FAVORIT I REPRIS


Hej igen!

Nu är det dags att damma av skorna, putsa bort snön från axelvaddarna och kavla upp ärmarna för vi drar igång årets första tema redan nu på torsdag. Ingen vila, men ta det med ro. Vi har lärt oss från förra årets misstag då vi kasta oss in i ett tuff start med hallen som första temainlägg. No, no - 2013 ska vi vara snälla mot varandra och vi mjukstartar med en favorit i repris.

[ torsdagstema ]

Kommande teman kommer som vanligt presenteras på onsdagarna av Tina, mig eller någon utvald medlem. Precis som förra årets kommer ni att kunna publicera ert bidrag som en tumnagelbild från midnatt till midnatt dagen efter. Tusen tack för era förslag, några använde vi direkt och en del har vi sparat till kommande säsong. Vi har lagt upp teman för kvartal ett under fliken torsdagsteman. Nytt för i år blir återkommande månads-moodboard med helt fri tolkning av det man känner sig mest inspirerad och influerad av just den aktuella månaden.


[ nya medlemmar ]

Vi är så otroligt glada för alla nya ansökningar till Fabriken. Vi hade inte kunnat drömma om ett så stort intresse. Tyvärr hinner vi inte riktigt med all den administration det kräver och för våra dåliga samvetes skull och kanske framför allt, för ert tålamods skull har vi tagit beslut om att förändra intagningen av nya medlemmar. 

Vi kommer att behandla alla medlemsansökningar en gång i månaden, och då välja ut ett antal bloggar som vi tycker känns aktuella att ge medlemskap i Fabriken. Vi kommer att meddela de bloggar som blivit godkända och dessa kommer sedan att välkomnas och presenteras i ett inlägg på Fabriken. På så sätt får vi en chans att "lära känna" alla nya inspiratörer. Vi tycker det är synd att bara smyga in medlemmar utan presentation. Detta kommer initialt medföra att färre bloggar blir medarbetare i Fabriken, men å andra sidan får de som kommer in en bättre presentation och större synlighet. 

Detta är inte ett beslut enbart baserat på tidsåtgången utan även ett förslag och önskemål som vi fått från er befintliga medlemmar. Vi strävar efter att hålla en god och inspirerande kvalitet samtidigt som atmosfären ska vara välkomnande och positiv i vår inspirationsfabrik. Här kan du läsa mer om medlemsvillkoren[ månadens inspiratör ]

Vi har fått flera önskemål om att återuppta det inspirerande inslaget månadens inspiratör . Jippie och självklart, säger vi och hoppas snart kunna presentera månadens inspiratör. 
 

veckans torsdagstema: favorit i repris

Favorit i repris kan vara en bild du redan publicerat i ett tidigare temainlägg eller ett tema från förra årets repertoar som du vill återanvända. Your choice! Mitt val föll enkelt på höstens moodboard. Vi ser hur som helst enormt mycket fram emot att se just din tolkning. 

kram tina o anna16 kommentarer:

 1. Härligt att vara igång igen!! :)

  SvaraRadera
 2. Har länge läst här men aldrig kommenterat och går även i tankarna om att nu är det dags att själv bli medlem! Så, på återseende...

  SvaraRadera
 3. Skoj att inställa sig för vårens tjänstgöring!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det roligt. 2013 here we come.

   Radera
 4. Jag är så oändligt glad över att ha blivit välkomnad in i denna härliga gemenskap från och med nya året :). Jag ska göra allt jag kan för att inspirera!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jag säker på att du kommer göra.
   Varmt välkomnen!!
   /Anna

   Radera
 5. Vilken fantastisk inspirationssida detta är! Alltid lika kul :) Trevlig kväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att höra. Vi blir alltid lika glada över sådana här kommentarer. Tusen tack.
   /Anna

   Radera
 6. Vilka roliga torsdagsteman!! :) Härligt att fabriken tuffar på igen, ska se till att rulla igång maskineriet och lägga upp min länk nu! :) Sandra

  SvaraRadera
 7. Härligt! Bra att du gillade årets första teman. Vi ser fram emot kommande torsdagar, några favoriter som återkommer och lite nytt.
  /Anna

  SvaraRadera
 8. Oj hoppsan!

  Missade helt starten denna vecka! Får helt enkelt ladda för nästa. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är mer än ok att missa denna smygstart ;) Kul att se vad du bjuder på nästa vecka!

   kram | tina

   Radera
 9. Jätteroliga teman! En del mer utmaningar än andra ;) Är det dags för Söndagsbilden imorgon??? ;) :)
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 10. Aj...missade starten, tyckte ni sa om några veckor ;(( ja ja kommer tillbaka stort i morn ;))
  kram

  SvaraRadera