Sidor

PLOCKA IN NATUREN I DIN INREDNING

 

 
 
Vi stod alldeles nyss otåligt på tå och längtade att få kliva rakt in i den grönaste tiden av dem alla. Tiden då naturen är vacker i alla sina former. Också då vi bjuder in den i våra hem. Nu är äppelblomster som vackrast just där jag bor och i min fantasi går det nästan att ta på  klorofyllen, så stark och tydlig är dess närvaro runt om utanför mitt fönster.
 
Förra året bjöd vi in våren | naturen redan i mars och det var  fint. Kommer ni ihåg? Nu är vi längre komna med grönskan och det ska bli kul att se vad ni bjuder in i era hem. Kom igen, plocka in naturen i era hem och inspirera oss andra att göra likadant.
 
 
Sol till er alla (och glöm inte solskydd)
 
tina | fabriken
 
 


4 kommentarer:

 1. Fint Tina. Kul att träffa dig i helgen. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Ja det var väldigt kul att ses, känner att vi inte hann prata som jag hade önskat bara, men det måste vi planera in ett tillfälle inom kort! Hur ser veckan som kommer ut tro? Hittar vi nån lucka kanske?

   Kram

   Radera
 2. Så fin bild och kul att träffa dig i helgen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa Sandra vilka möten med nya människor vi fick vara med om. Det skapade ett begär efter mer, det man hann prata skapade ett intresse att vilja träffas igen:) visst vore det kul!?

   Kram | tina

   Radera