Sidor

UTMANING

inspiration och lust att skapa lite sköna gröna vardagsbilder

Responsen har inte låtit vänta på sig. Varje litet ord som skrivs om, till och på Fabriken är fullspäckade med positiv energi. Va roligt det var att öppna igen och va roligt vi ska ha!
Tack och heja oss!
 


Det var ju ändå långt ifrån full aktivitet vid gårdagens incheckning av söndagsbilder, även om vi fick ett litet underbart gäng publicerade. Kolla här om du missade dem >>
 
Jag duschade mina blommor idag i badkaret och fascinerades så av hur vattendropparna samlades på bladen. Jag fångade mitt ögonblick och tänkte att det kan ju bli hur många härliga bilder som helst runt om i Fabriken. Då jag anar en bubblande lust att skapa och inspirera så får ni här en liten extra utmaning. Den är näst intill genialisk eftersom dina blommor kommer att tycka om dig ännu mer efter den.
 
Utmaningen består i att på ett alldeles otvunget och prestigelöst sätt fånga ett ögonblick i din vardag då du vårdar dina blommor. Det kan bli hur spontant som helst. Men också en fin stund då du utmanar din inre stylist och skapar klorofyllmagi. Du har tills onsdag 9/4 midnatt på dig att ladda upp ditt bidrag. Lycka till!

 
tina | fabriken
  
 
FABRIKSLOGGA [140px]
 
 

9 kommentarer:

 1. Åh, jag som hade gett upp hoppet, när jag för några veckor sedan klickade på loggan för att upptäcka att jag inte kom åt sidan... ;) Underbart att FABRIKEN dragit igång igen! =) Efterlängtat, verkligen! :)
  Kram/ Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. VA kul att du är så pepp:) Jo sidan var nere ett litet tag när den fixades till! Tur att du kika igen!

   Radera
 2. Håller med Maria, jag trodde inte det blev nåt mer här och sååå glad blev jag nu när Fabriken är igång igen! Jättekul med utmaningarna, kram Suss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tur att vi hann komma igång igen innan sista hoppet slocknade då ;)

   Radera
 3. Men gud så lustigt, preciiis en sån grön skön sak duschade jag i mitt badkar igår =) Jag tog hem den från jobbet och nu pryder den min hall, får väl ta en bild och lägga ut när jag kommer hem :)

  Ha en bra dag!
  Kram Catta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tänk vilka sammanträffanden som man möter genom livet :)

   Radera
 4. Klorofyllmagi, fint ord och fin bild. Kul att det startar igen. Kraaam Pia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, klorofyllmagi... jag smakar på ordet igen och gillar det :)

   Radera
 5. Även jag säger :åh vad kul !!

  / Pernilla

  SvaraRadera