Sidor

TEMA
mars moodboard 


Det är snart sista torsdagen i mars och dags för månadens återkommande tema. Påsk är det också. Självaste Skärtorsdagen. Så vad har vi för mood? Är det inställt på påsk? Är det inställt på vår? Det är lika spännande som vanligt och se vad flitens lampa i Fabriken åstadkommer. Heja oss!  

nya teman


Det har också blivit dags att presentera kommande teman för vår/sommar 2013. Varje onsdag eftermiddag/kväll presenterar Tina och jag ett inlägg med veckans tema, som ni sedan tolkar och länkar i samma inlägg. Vi hittar nya infallsvinkar, ny inspiration och nya fantastiska bloggar på en och samma gång.  

v.14 - belysning v.15 - uteliv v.16 - fondvägg eller på mina väggar | v.17 - april moodboard | v.18 - stilleben v.19 - metalliskt  v.20 - på köksbordet v.21 - utsidan  v.22 - maj moodboard  v.23 - fest (Sveriges nationaldag) v.24 - mönster  v.25 - midsommar | v.26 - juni moodboard


Alla torsdagsteman finns också listade här. Hoppas att ni gillar dem. Några återkommande, några nya. Tusen tack för era förslag, både via kommentarsfältet och via mail. En hel del förslag fick inte plats den här gången, men vi sparar alla idéer för framtida behov. 

Och igen, t-a-c-k för alla kommentarer, mail, och härliga hälsningar som når oss. Vi gläds oerhört åt er feedback. Vi hoppas kunna ge mer mer av allt under senvåren och sommaren. Flera tävlingar och mer inspiration. Har ni ytterligare idéer maila gärna oss.  


Men nu är det snart torsdag, så varmt välkommen att länka upp ditt bidrag 


kram | tina o anna


4 kommentarer:

 1. beautiful pics! thanx for hosting :)

  SvaraRadera
 2. Oj, stängt redan?!
  GLAD PÅSL på er http://sveaspunkt.blogspot.se/2013/03/sondagsbilden_31.html
  //Sandra

  SvaraRadera
 3. Am I too late to link up this month? - this is the link here (http://theeverydaymiracles.blogspot.com.au/)
  I love your collection
  x

  SvaraRadera