Sidor

TEMA

 
- mattor  & kuddar -

Det här är ett tema där jag törstar efter era bidrag och inte har så mycket sensationellt att bidra med själv. Jag och Anna är väl medveten om att det ligger helt rätt i tiden med just detta tema. Nu när vi tassar närmre och närmre advent så kommer det med all säkerhet bli högaktuellt med textilbyte i många hem. För vad skapar väl lättare och mer tydligt rätt stämning än en kudde, pläd eller en gardin med anknytning till aktuell årstid eller högtid?
 
 
Välkomna att bidra!

kram | tina o anna
 

3 kommentarer:

 1. Har, konstigt nog, svårt att hinna med att lämna in mitt bidrag på utsatt tid. Det är bara torsdagen som gäller eller. Visst hade vi lite fler dagar på oss förr? Jag har iallafall ett bidrag på min blogg men glömde linka här. Sorry!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej du!
   Synd att du inte hann länka! Det var ju ett finfint inlägg!!! Jo, men det är under torsdagen vi har möjlighet att länka temabidragen. Vet att det i bland blir svåårt att hinna genomföra själva länkningen och det beklagar vi. Men det faktum att kommande teman finns publicerade i förväg uppe i den svartaribbonmenyn hoppas vi ändå ska vara till hjälp när det gäller själva inlägget...

   Hoppas du hinner nästa vecka :)

   kram

   Radera
 2. Hej! Nu har jag lagt upp ett textil-inlägg på bloggen på ELLE Interiör. Två kvar tills jag hoppas att jag kommer få vara en del av fina Fabriken:) Ser fram emot torsdagens glöggfest!

  http://volang.elleinterior.se/torsdagstema-pa-en-tisdag/

  SvaraRadera