Sidor

FANTASI | FUNKTION | ÅTERBRUK

 
 
När det var DIY-tema här på Fabriken för ett litet tag sedan så inspirerade Annixen och Mormorsglamour med nedanstående snygga och smarta ideer. Fantasi, funktion och återbruk...
 
 

 

 
 
 
Tisdag är en ganska anonym dag i veckan egentligen. Har ni tänkt på det? Inte jobbigt först, inte i mitten och inte härligt nära kommande helg. Men tisdagen är som gjord för att låta sig bli tipsad och inspirerad. Eller hur?
 
 
kram | anna o tina
 
 

7 kommentarer:

 1. Man kan göra så mycket fint av griffeltavelfärg, toppenidéer tycker jag.
  Vad kul att ni ville skriva om kuddarna av skjortor :) kanske ska döpa om bloggen till Mormorsfint :) ;) det var ett fint namn
  Kram
  Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helena!
   Ursäkta. Naturligtvis ska du inte döpa om din fina blogg!!! Jag måste fastnat i känslan av att jag tyckte dina kuddar var så fina antagligen, så det smittade av sig på namnet på något sätt. MORMORSGLAMOUR är det ju naturligtvis!

   Jag ber så hemskt mycket om ursäkt!

   kram | tina

   Radera
 2. Så smart sätt att använda gamla skjortor på. Verkligen. Det är ju ofta kragar och manchetter som slits först och gör skjortan, med sina omsorsfullt gjorda detaljer, oanvändbar. Känns skjortan för tunn för att lämpa sig som kuddtyg går det ganska fort att stryka på vlieseline på tygets baksida, det stärker upp ordentligt.

  SvaraRadera
 3. Dr Grene, tack det var ett väldigt bra tips. Vliseline är bra till mycket :)
  /Helena

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. Ha, ha, så roligt - appropå namnbyten. ;)

   Radera
 5. Det där med skjortorna var verkligen smart!

  SvaraRadera