Sidor

VAD HÄNDER NU?


Äntligen

Det är med en skön känsla i magen som vi öppnar upp och vädrar ut den dammiga luften som samlats i Fabriken under uppehållet. Med våra stora öron har vi lyssnat in de tankar och önskemål som ni delat  och konstaterat att vi tänker ganska lika. Vi är glada att lusten över att samlas här i Fabriken och ta del av all den positiva energin och inspirationen som flödar, är stor!


Torsdagar

Tisdagstema blir torsdagstema. Varje torsdag under resten av 2012 temabloggar vi här på Fabriken.  Vi utesluter omröstningsdelen men behåller möjligheten att synliggöra våra temainlägg via Inlinkz. Tävlingsmomentet har ibland upplevts hämmande  och det är absolut tvärtemot vad Fabriken har som mål. Fabriken ska vara ett ställe där vi trivs och blir inspirerade.

Vi vill att det ska vara full aktivitet här och hoppas att ni bidrar med så många temainlägg som möjligt. Helst alla. Är inte detta möjligt, är det helt ok. Vi kommer dock att hålla lite koll på alla medlemmar och då man inte medverkat på ett bra tag så kommer vi att erbjuda någon ny medlem platsen i stället. Precis som tidigare är det möjligt att åter söka medlemskap när man känner sig redo igen.


Tema för torsdagarna 2012 finner ni i Fabrikskalendern längst upp på sidan i den svarta menyn.
Där finns även mer information kring medlemskap i Fabriken.Gästbloggare och diverse trevligheter

Då och då kommer det dyka upp inspirerande inlägg här på Fabriken. I bland är det vi som vill bjuda på något inspirerande, men extra inspirerande kommer det att bli då vi bjuder in gästbloggare! Vi kommer att bjuda på såväl Fabriksmedlemmar som icke medlemmar som har något att dela oss med.
Vi hoppas så småningom att kunna introducera fler spännande inslag, där vi synliggör er medlemmar och kunna ge något extra tillbaka till er fantastiska inspiratörer runt om i landet. Vi återkommer!


Söndagar

En dag att njuta av varandras bilder. Helt utan krav och styrning. Bara fantasi och inspiration som ledord. För att hitta till varandra på ett smidigt sätt använder vi Inlinkz också till Söndagsbilden.

Ett gammalt inslag som åtevänder för att stanna!Vi hoppas och tror att vi tillsammans ska skapa en trivsam och inspirerande Fabriken. En Fabriken som utvecklas steg för steg men som alltid kommer att förbli en plats för inspiration. En Inspirationsfabrik.


Välkomna att stämpla in ianna tina
11 kommentarer:

 1. Så kul!! Äntligen, ser verkligen fram mot fotoutmaningarna i de valda temana.
  Ha de gott. Catarina

  SvaraRadera
 2. Kul att det äntligen drar igång igen :))

  SvaraRadera
 3. HURRA!! Låter toppen! Jag är REDO =)

  Kram C

  SvaraRadera
 4. Trevliga teman, nu ser jag fram emot hösten ännu mer :)
  Kram på er!

  SvaraRadera
 5. Kul att fabriken är i gång igen! Kan behöva lite inspiration och teman att blogga om.

  SvaraRadera
 6. Spännande! Ser fram emot "uppdragen"!
  Tyvärr hann jag inte med nån söndagsbild...

  Ann-Christine

  SvaraRadera
 7. Spännande! Ser fram emot höstens alla bidrag. KUL!!

  SvaraRadera
 8. Så kul att ni är tillbaka. Trodde ni somnat för gott...
  Ha det väl från Maria

  SvaraRadera