Sidor

DET HÄR ÄR MIN STIL!



-Daniella Witte Photography-


Hej! Den här gången är det gladeligen min tur att förmedla Fabrikens tema som är "Min Stil". Jag blev så positivt överraskad när Annaleena ringde och berättade vad det skulle bli. Hade nämnligen varit lite nervös innan, inte vet jag varför men ni är ju rätt många här som ska betrakta mitt bidrag;)

Min stil skulle jag vilja kalla Modern Bohemian Rustik och det för min blanding av raka linjer i grafiskt uttryck som jag mjukar upp med naturens material, färger och former. Det bohemiska kommer in när jag sätter min lite av konstnärliga sida till med något lite slarvit och yvigt eller något som inte är så givet. Jag gillar att experimentera och skapa det oväntade som känns nytt och spännande för ögat. I bland blir det bra i bland blir det mindre bra. Men det viktiga är att det jag skapade var roligt och utvecklande.





-
Husets tidsepok 1907 ska jag inte glömma nämna som såklart sätter en karaktär oavsett vilken stil man har. Jag har valt ut några olika rum som jag vill ska visa att min stil är levande utan att bli orolig Detta för att jag gärna blandar material och jordnära toner i olika struktur och mönster men håller mig strikt till mina utvalda nyanser och försöker med dem hålla balans och harmoni. Endast det gröna i växterna sticker ut som en accentfärg.  Jag har alltid haft inredning som mitt största intresse och min stil har faktiskt alltid varit sådan här men såklart med en viss utveckling genom åren.



Nu lämnar jag vidare Fabrikens tema till er och vill ni så är ni alltid välkomna in till min inspirationsblogg där jag bjuder på massor av bilder från mitt hem och stil.

www.daniellawitte.blogspot.com

-----------------------------------------------------------------------------------------


INLÄMNING AV BIDRAG V.11-12, måndagen 12.03 kl 00:00 - söndagen 25.3 kl 24:00 svensk tid
OMRÖSTNING V.13, måndagen 26.3 kl 00:00 - söndagen den 1.4 kl 24:00 svensk tid

-
OBS 
Du behöver vara medlem i fabriken för delta. 
Reglerna för medlemskap hittas här.




13 kommentarer:

 1. Vilket roligt tema! Det här ser jag fram emot att klura kring och försöka förmedla i ord och bild. Snyggt tolkat, Daniella!

  SvaraRadera
 2. Å så snyggt inlägg, inläggen blir bara snyggare och snyggare.

  Har ett önskemål - att få reda på temat lite tidigare så man har möjlighet att fota och spåna i lite längre tid. Förmodar att vi alla har många måsten på våra listor så det vore kanon med en fabrikskalender som sträcker sig några teman framåt i tiden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så sant. Det ska vi jobba på.

   vänligen
   -camilla

   Radera
 3. Blir en spännande utmaning för mig! Fint inlägg! Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Vilket jättebra tema! Det kommer att bli så inspirerande att se allas stilar. Nu gäller det att tänka till!

  SvaraRadera
 5. Riktigt bra tema! och vilket fint inlägg Daniella!
  /Annie

  SvaraRadera
 6. Hej, varför visas inte min bild? Verkar mysko!

  Kram
  /Johanna

  SvaraRadera
 7. Hej fabriken,
  Kan det kanske vara på plats med en påminnelse om att den inlagda länken ska gå direkt till aktuellt temas inlägg och inte till förstasidan på bloggen. Gör man inlägg ofta så hamnar snart fabrikstemats inlägg långt ner och det tar sån tid att sitta och leta.

  Allt gott!
  Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det är sant!
   Tack för tips

   -camilla

   Radera
 8. Hej! Det var lite konstigt men jag har fått upp röstningssidan två gånger trots att jag redan har röstat...
  Maria

  SvaraRadera
 9. Vad fint alla har det!!!
  Kul att se!

  SvaraRadera
 10. Så mange dejlige indretningsstile - I ønskes alle en dejlig og gennemført påske

  SvaraRadera