Sidor

SÖNDAGSBILDENMöjligheten att länka in en alldeles oändligt fritt tolkad söndagsbild sträcker sig ända till måndag kväll. Inte som vanligt jag vet. Men varför ska det  alltid vara som vanligt..?
 
 
Hos mig är nästan allt som vanligt samtidigt som det inte är något som är som det var nyss. Invecklad utveckling och stor nyfikenhet blandas med dammtussar, nytt golv och tavlor som längtar efter att sättas upp.
 
Samtidigt så balanseras tid och ork med en avklingande abstinens efter min  iPhone som en galet skicklig ficktjuv lyckades fiska upp ur min jackficka när jag var en sväng på Nordstan. Väl värt att tänka till och vara lite extra försiktig med era värdesaker nu när julklappsjagandet snart är i full gång och många av oss säkert tvingas ut i vimlet, trots att många med mig säkert bestämde sig förra året att minsann vara klar med det där i november. Eller att åtminstone sitta i en mysig ställning i soffan och med små smarta målmedvetna klick beställa hem samtliga klappar via nätet...
 
 
 
kram | tina
 
 
 
 

6 kommentarer:

 1. Så trist med telefonen! Och det där med nätshopping - även om jag är något partisk så - yes, så otroligt skönt! Hundra procent julklappar via nätet förra året, det blir definitivt samma i år! Kram. <3

  SvaraRadera
 2. Vad tråkigt det är att bli bestulen så...Mobilen (i alla fall min) har ju dessutom all information som kontakter, bilder agendan mm mm:( men kan bara hålla med om att nätshopping är väldigt smidigt när man kan sitta hemma i soffan och tex julshoppa :-)
  Kram från mig!

  SvaraRadera
 3. Men vad trist med telefonen!! De där busarna är så himla fräcka och så otroligt skickliga. Ska välja min mest inbrottssäkra väska i morgon när det är dags att ge sig ut i vimlet.
  Ha en skön söndag :D

  SvaraRadera
 4. Åhhh nej! Stackars dig. Tack för varningen, får kanske bli en del nätshopping i år i alla fall...

  Fin söndag önskar jag dig!
  Kram!!

  SvaraRadera
 5. Jag som försökte få med ett inlägg under söndagsbilden och så var den stängd vid 23.45 på söndagskvällen. Får försöka vara lite mer alert nästa söndag. Ha en fin vecka ni alla!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev ingen söndagsbild igår den 25e. Så du har inte missat något. Denna är gammal, dvs förrförra söndagen.

   Radera