Sidor

VECKANS TEMA | MOODBOARDFabriken existerar, inspirerar och får håren på armarna att resa sig av välbehag emellanåt. Vilka människor som vimlar runt här. Oj. Inspirerande, tålmodiga och bara så där allmänt härliga. Tack alla.
 
Vi lever för stunden och långsiktig planering är inte riktigt den regel Fabriken följer just nu. När det gäller torsdagsteman så är det ju allmänt känt att möjlighet till planering uppskattas. Särskilt nu när timmarna med dugligt fotoljus är så få att vi är många som missar dem, eftersom de ljusaste timmarna spenderas på platser där vi inte har möjlighet till kreativa inredningsfotograferingar...

Trots detta så finns det just nu ingen långsiktig planering. Därför är torsdagstemat denna vecka mer av ett slags veckans tema. Det är nämligen möjligt att bidra och ladda upp länk även under fredagen. Bra så. Långsiktighet och respekt inför möjlighet att planera kommer att återinföras. Snart.
 
 
MOODBOARD
 
 
Jag blev så där lite yr och förundrad när jag liksom krockade med Karins bild. Pang. Precis alla mina oktobermoods finns liksom med i denna bild. En galet bra bild/moodboard enligt mig. Hon är så talangfull denna Fabrikenmedarbetare så att man ler med hela kroppen när man tar del av hennes visuella godisbitar.
 
 
Men nu undrar vi hur din moodboard ser ut just nu?
 
 
kram | tina 
 
 
 

4 kommentarer:

 1. Så vackert, Karin! Och skoj med torsdagstema igen, Tina - heja!

  SvaraRadera
 2. Jättefint!
  Min moldboard just nu är KÄRLEK :)
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 3. Tina! Som du vet älskar jag moodboard. Kul.
  Kram och heja.. <3

  SvaraRadera
 4. Var hittar jag kommande teman? Vill så gärna ansöka igen.. :-)

  SvaraRadera