Sidor

TEMA


Livet är en fest. Eller hur var det nu? Den här veckan är det fest i Fabriken, vi har all anledning att fira. Sveriges nationaldag, prinsessbröllop och första veckan i juni. Det borde väl minsann räknas som sommar nu? Juni är väl en sommarmånad? Vi firar alltså allt möjligt och ser man på saker och ting med de positiva glasögonen finns det säkert tusentals anledningar att fira och ha fest. 

veckan tema - fest

Och vad är vi egentligen ute efter? I vanlig ordning får man använda fantasin och förvandla festligheter till bild och text. Allt från dukning till paketinslagning är godkänt. Festfixartips och hur den perfekta festmiljön bör se ut. Vi kan se en del festliga uteplatser framför oss, kanske något recept på den perfekta festmaten i kombination med en himmelsk dukning och piffiga piff. Vi kan se tankar och idéer kring hur vår nationaldag kommer att spenderas om det så är från en favorithörna i ert egna hem eller hemma hos någon annan. Vi är som vanligt öppnar för kreativitet och inspiration.  Nu är det tre teman kvar (v.24 - mönster, v.25 - midsommar, v.26 - juni moodboard) innan vi tar lite sommarpaus i Fabriken. Vi har inte riktigt bestämt hur och när vi tänker stänga, men ett litet lov har vi allt tänkt oss. Vad är era tankar kring det? Har ni några önskemål? Vill ni ha sommarlov och semester? Eller önskar ni enstaka inlägg trots solstolsläge? Söndagsbild kontra tema? Vi är nyfikna på hur ni känner. 


kram - tina o anna

Ojojoj! Den här veckan lyckades jag att utesluta en dag från veckan. En festlig veckan som den här vill man ju allt annat än just det. Man kan alltså länka sina bilder från och med idag till och med torsdag 00:00. En extra festlig veckan, en extra dag att länka. 

9 kommentarer:

 1. Har vi inte torsdagsteman?
  I min värld är det onsdag i dag och Nationaldag i morgon torsdag.
  Ha de gott. Cataria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  2. Men halli-hallå... tack snälla för den rättelsen. Här går jag runt och tror att det är torsdag... Snurrigt. Förlåt. Jag förlänger möjligheten att länka till på torsdag. Sorry!
   Kram Anna

   Radera
  3. Tack, Tack! Nu hinner även jag vara med ;)
   Kram, Catarina

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Roligt Tema idag. Jag tycker det vore kul med något under sommaren, lite söndagsbilder och ett mitt i semester inlägg kanske. "Lata dagar" passar väl bra. Tack för er insats det gör ni sååå bra. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 4. Lite får det all gärna hända i sommar! Vad sägs om ett tema i juli bara och sen start i mitten på augusti igen? Och kanske söndagsbild varannan vecka eller nåt?

  Kram på er och trevlig nationaldag!!

  SvaraRadera
 5. Gärna sommarlov tycker jag! Men söndagsbilderna kan ju fortgå för de som vill och hinner mitt i semestertider.

  SvaraRadera
 6. Sommarlov är underbart men en kravlös söndagsbild då och då vore väl trevligt kanske!?
  /Ellinor

  SvaraRadera