Sidor

T E M A | S O M M A R

 
 
Oj. Nu är den här. Sommaren 20013. Som vi har längtat. Vissa av oss har planerat och funderat, medan vissa av oss snarare anstränger oss att verkligen ta sommardagen som den kommer. Vare sig vi har planerat och bokat eller nyfikna bara väntar på vad som kommer dyka upp så finns en längtan att slippa krav och måsten så långt det bara går...
 
Vi i Fabriksledningen vill gärna bidra med såväl inspiration som skön känsla av uteblivna måsten. Vi provar därför att mixa sommarlov med fritt fram från och med idag till augusti.
 
Hur då?
 
Jo, vi tänkte liksom som så här, att under hela juli är det ok att bidra med inspiration med tydlig hus och hem-koppling. Du är varmt välkommen att länka till dina inlägg här under hela juli. Det är dessutom helt ok (mer än ok ;) att lägga upp flera länkar. Det enda kravet är att de ska ha en tydlig koppling till hus-och-hem-inspiration.
 
Tack
 
Tack alla ni ofantligt roliga och inspirerande människor som med iver och entusiasm vecka ut och vecka in bidrar med så mycket inspiration. Wow. Tack också till alla er som dagligen besöker Fabriken. Ni är många och vi hoppas ni hänger kvar länge!
 
Slutligen slänger vi ut en liten fråga vars svar kanske kan leda till en liten överraskning... Från vilka bloggare är bilderna i collaget/moodboarden i detta inlägg lånade?
 
 
kram | anna o tina
 
 

8 kommentarer:

 1. Heja! Vad roligt! Jag länkar gärna och hittar mina barn och deras vänner håvandes i ert underbara collage! Kramar och en underbar sommar till er.

  SvaraRadera
 2. Nämen vilken kul idé! Jag som hade tänkt att "sommarstänga" bloggen, nu dök det plötsligt upp ny inspiration! Tack för en toppensäsong, ni har verkligen lyft Fabriken!
  Kramar Susanne

  SvaraRadera
 3. Vilken kul idé! Redan hunnit med en ny länkning, trots att vi inte är inne i juli än... ;)
  Trevlig sommar!'Kram /Maria

  SvaraRadera
 4. Vilken bra idé, så underbart med sommar :)

  SvaraRadera
 5. God sommar! Så overraskande og hyggelig å sjå mitt bilde i sommermoodboardet ☺ klem Kjersti

  SvaraRadera
 6. Hej Anna och Tina!
  Jag kan inte länka fler inlägg än ett från min blogg till ert sommarcollage. När jag försöker står det att det redan finns en länk från mig till inlägget. Inte hela världen men det var ju en så bra idé och jag ser att vissa lyckats. Vad gör jag för fel...? Kram o fin tisdag till er!

  SvaraRadera