Sidor

TEMANog känns det mer passande att visa utsidorna nu än när vi sist levde på förhoppningen om vårens ankomst. Weronica lyckdes få till en fantastisk tolkning på temat uteliv trots total avsaknad av vår. Nu känns det snarare omöjligt att misslyckas. Om förra temat var en utmaning är tajmingen i den här veckans tema att se som den bonus vi länge väntat på.   


Bonusen heter maj. För är inte maj den allra vackraste av månader? I Fabriken har vi nu två veckor av sköna-maj-inslag. Den här veckans tema och nästkommande med maj moodboard.

veckans tema - utsidan

Vi vill gärna se hur utsidan ser ut hemma hos er, men behagar ni visa naturens vackra sidor på allmän plats eller i grannens fina trädgård så må det vara inspiration det också. Vi är toleranta med tolkningar och hungriga på utemiljöer i synnerhet. Inspiration i främsta rummet, den här veckan uterummet. 


Sp här ser det ut hemma hos oss: 

" Trädgården tar myrsteg i rätt riktning, idéer blir verklighet och känslan av att växa tillsammans med allt det där gröna infinner sig. Men en gammal trädgård känns det som att tålamod är ett måste, man måste se vad som behagar komma tillbaka, om man ska flytta, förkasta eller bara göda och ge lite extra kärlek. Vi måste lära oss. 

Andra delar av trädgården har elefantkliv. En dag grönt träd och nästa dag, PANG, knoppar, blom och skönhet i trädform, tyvärr tycks maskrosorna också säga PANG över en natt... Lökar har sagt god-dag och till min stora lycka har rådjuren bara mumsat i sig krokusen, än så länge.. Vi lär oss, hela tiden. "

En sak är säker. Med en trädgård finns det alltid att göra. 
Välj att se det som terapi och avkoppling i stället för dåligt samvete.

kram - tina o anna
 

3 kommentarer:

 1. nice job for posting this.It’s exactly what I was looking nice job for posting this.Thanks lot for this useful article, nice post

  SvaraRadera
 2. Hi everybody, here every one is sharing such knowledge, so it's pleasant to read this blog, and I used to visit this webpage daily.

  Also visit my webpage :: related internet page

  SvaraRadera
 3. Så mycket vackert att inspireras av under detta tema. Jag måste skaffa en utsida NU.
  Har bidragit på mitt eget sätt med lånad utsida :D
  http://www.loveandrespect.se/det-har-med-utsidan/

  Ha en fin torsdag

  SvaraRadera