Sidor

TEMADet har blivit dags att presentera veckans tema. Vecka 11 handlar om bloggplatsen. Med tanke på dagens teknik kanske en fysisk plats känns omodernt i sammanhanget. För visst bär vi okring på vår utrustning mer än någonsin? Telefon, iPad, dator, kamera och alla dessa sladdar. I soffan, i sängen, vid matbordet, i fåtöljen - för mig är de alla bloggplatser. För att inte tala om bussen, t-banan, i bilen och i affären. Telefonen sitter inte längre fast i väggen och datorn är inte längre ett tröskverk som lever i symbios med sin hårddisk.  

veckans tema - min bloggplats

Bloggplatsen handlar (i bästa fallom en lugn plats med bra belysning, tända doftljus och te. Kvällste. Jag vill ha en fysisk anteckningsbok och gärna en hög med magasin. Och mina urklipp. Jag vill ha tyst. Ingen musik. Ingen TV. 

Det här är min bloggplats, hur ser din ut?

kram tina o annaHjälp!
En annan sak. Det börjar bli dags att presentera nya teman för våren. Och då menar jag verkligen våren. För efter påsk kommer väl våren? På riktigt? Kom gärna med förslag vad ni skulle vilja ha för vidare torsdagsteman. Helt nya? Några repriser? Tusen tack på förhand för era värdefulla synpunkter och förslag!


12 kommentarer:

 1. Vilka snygga och stilrena mässings ljusstakar. Vet du något om dem och vart de kommer ifrån?

  Vill ha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Jesper,
   De heter Nappula och kommer från iittala.
   //Anna

   Radera
  2. Tack så mycket, hittat dem i lite olika designbutiker nu och ska nog lägga en beställning på ett antal till helgen.

   Var riktigt snygga! Har du flera eller kör du "bara" på de i mässing?
   / Jesper

   Radera
 2. några idéer på teman: trädgårdsrum, detaljer, förvaring, sovrum, kök, matsal, färger (dvs gul/blå/röd eller svart-vit eller liknande), favoritplats i hemmet, hemmaspa, blommor i inredningen, ljus och skugga, metalltema, gammalt & nytt

  och sen får det gärna bli vår snart!

  SvaraRadera
 3. Vilken mysig blogghörna! Jag håller med om att man skapar små hörnor här och var nuförtiden och tror egentligen att det bara främjar kreativiteten. Att flytta runt, få nya perspektiv och ny idéer. Förslag på teman kan vara 'trotjänare', 'kontraster', 'under förändring' eller 'stilleben', till exempel. Ska bli kul att se allas blogghörnor imorgon! /Hanna

  SvaraRadera
 4. Håller med! Bloggplatsen är lite flytande...
  Jag är rätt såld på prickigt just nu. Ett tema typ "prickigt, randigt, rutigt" fri tolkning. Favoritmöbel är en klassiker. Typ "Före - efter" fri tolkning.
  Så, dags att fundera på morgondagens tema!
  /Ellinor

  SvaraRadera
 5. Nu ska vi se, förslag på teman: barnrum, växter/plantor, belysning, tavlor/tavelvägg, ordning & reda- i olika teman, badrum, städskåp mm. Ser fram emot våren!!! Tack för bra jobb.

  SvaraRadera
 6. Förslag på teman: insida, yta, struktur, trä, metall, plastic fantastic ...

  SvaraRadera
 7. Jag blir lite sugen att skicka er en bild på mitt skrivbord när jag ser det här. Som kontrast till allt det fagra ;)

  SvaraRadera
 8. Färgteman tycker jag är roligt :)

  SvaraRadera
 9. Oh vilken underbar sida! Nu måste jag plöja igenom här efter fler härliga bloggar!!! Stor kram!

  SvaraRadera
 10. Några temaförslag: Min plats utomhus, Välkomnande trappa/hall, Utomhuskök/laga mat utomhus, Vår/Sommarblommor inne/ute, Min favoritinredningsbutik....... Det var nog allt för stunden.
  Tack för det fantastiska jobb ni lägger ner för att hålla ihop bloggen.
  Ha de gott, Cat

  SvaraRadera