Sidor

DYMO, MATCHNING & SMART FÖRVARING

 
 
Det är svårt att säga emot när man pratar om kökssoffans enorma kapacitet och genialiska konstruktion när det kommer till ordning och reda. Mia med den fina bloggen Hem och Lycka lyfte gärna fram sin snygga kökssoffa när vi temabloggade ordning och reda förra veckan. Det var inte utan att vi var några stycken som suckade längtansfullt efter en egen kökssoffa.


 
 
Lika lägntanfullt suckade vi väl åt tanken på att ha ett eget skafferi med så här fin ordning som Fru fix och trix visade oss att hon har. Det ser så gediget ut på något sätt. Eller hur?
 
 
 
 
En synnerligen välorganiserad skattsamling presenterad på ett ljuvligt sätt bjöd Sabina med bloggen Vår prägel oss på. Märkligt att plastlådor från Clas Olssson kan se så härliga ut. Bra jobbat Sabina!
 
 
 
 
Det är något magiskt med färgmatcning över lag. Men ändå mer magi blir det när det är en rikedom av kulörer som här hos The Dress and me. Det var av någon anledning väldigt lätt att känna hur lusten att plocka fram symaskinen måste hänga i luften i det rummet. Fast den står nog framme i ett sådant rum kanske. Det andas kreativitet. Det gillar vi på Fabriken!
 
 

 
Ja, och så var det det här med dymo. Denna fenomenala lilla manick som skapar så snyg ordning och reda att man får gåshud. Monica med bloggen Betongkrukan  trollade bort irritationen som uppstod då och då när de letade efter en krydda i den praktiska backen. Genom att sätta små vägledande dymostipes på locken så blev ordningen optimal.
 
 
 
 
Kristina med fina bloggen Ingen vanlig dag och även jag (Tina) visade på Peppar o vanilj hur galet enkelt det går att skapa tydlig struktur som leder till skön ordning och reda med hjälp av den lilla plastmackapären. Dymo is da shit!
 
 
 
kram | tina o anna
 
 


4 kommentarer:

 1. Åh, va kul att få glimta till här!
  /Carolina

  SvaraRadera
 2. Åh, det där skafferiet var ju helt fantastiskt. Barndomsminnen och drömskt på samma gång!
  /Zandra

  SvaraRadera
 3. Säger detsamma, oj vad skoj att ni hittade min bild! Mia

  SvaraRadera
 4. Å vad jag blir GLAD att mina älskade lådor även visas här och så fint ni skrivit!

  Stor kram från Sabina

  SvaraRadera