Sidor

EN GLIMT

 
September2012 är ett minne blott. November är ett faktum. Men trots att många alldeles strax börjar erkänna offentligt att längtan efter advent har börjat göra sig påmind, så gör vi under dagen ett kik i backspegeln och njuter av glimtar från Fabrikens september 2012.
 
 

 
 


 
 
En glimt är tänkt att vara en liten stund av visuell frossa. Orden spelar mindre roll men går att finna via länkarna under bilderna. Länken ovan bjuder alltid på ord, fenomenalt sammansatta ord. Weronica är en av våra mest trogna medlemmar som inspirerar. Mycket.
 

 


 
 
 
 
 
kram | anna o tina
 
 
 
Fabriksinfo: Vi är sugna på att höststäda inför kommande högtider! De bloggar som inte haft någon aktivitet (vare sig i eller utanför Fabriken) under sex månaders tid tar vi oss friheten att plocka bort ur listorna. Detta är givetvis för att alla aktiva medlemmar ska få större plats och dessutom lämna plats för alla som vill in i vår gemenskap. Hör av er till oss senast den 10/11 om ni vet med er att ni tillhör de mer passiva bloggarna och inte vill bli bortplockade.


4 kommentarer:

 1. Vilken ära att få vara en oktober glimt ... Kram till de bästa organisatörerna; Anna & Tina!

  SvaraRadera
 2. Åh. Wow! Vilken ära att få vara med i er oktober glimt. You made my day! Stort tack Anna & Tina. Kramar!

  SvaraRadera
 3. Så skoj att få en plats i oktoberglimten. Och återigen - jag gillar ert arbete med Fabriken. Det känns som om det åter blivit en kretiv samlingsplats med det lilla extra!

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att få en plats bland återblickarna! Tusen tack!

  SvaraRadera