Sidor

EN GLIMT
Visst var det så att man nästan kände den höga klara luften och de friska dofterna av lycklig höst kittlade tillsammans med doften av ljus och kryddigt the den lite röda smådroppande höstnäsan när man inhämtade inspirationen från förra veckans tema!? 
Så gott som alla moadboards som visades hade inslag av naturen. Det var nog helt klart den allra tydligaste trenden vi fann. Inte överaskande alls och alldeles självklar.Detta är ett axplock, en glimt helt utan inbördes ordning och många fler vackra tolkningar fanns bland bidragen. Så många. Tack för att ni delar med er av all inspiration!

På torsdag är det dags för temat DIY (do it yourself) och vi har tagit hjälp av en medlem för att presentera veckans tema. På onsdag får ni se vem. Detta blir ett återkommande inslag för att få lite fler nyanser på inläggen, hoppas att ni uppskattar det. 

Sedan vill jag slå ett slag för vår tävling! Vinnaren dras på fredag och till dess hoppas jag få se fler tävlande - hela fem böcker ligger i potten. Det enda man behöver göra är att dela med sig av sitt bästa höst-tips, och just att toka hösten verkar ni vara experter på. Heja-heja.   

kram | anna o tina


3 kommentarer: