Sidor

TREVLIG HELGVilka roliga, snygga smarta och underhållande tema-bidrag vi  bjöd varann på i går! Det var kanske lite som att börja  i uppförsbacke när vi att startade med något som kan upplevas som hemmets skoskav. Men det var ändå 48 stycken som bidrog till säsongens första tema och vi hoppas på att snart fördubbla den siffran, minst! Tack alla ni som var med! Vi kände oss välkommen hos varenda en av er!
 
 
Nu vill vi önska er en fin start på helgen!
 
 
Vad ska ni ha för er? Vi ska pyssla med allt från dop av liten söt kille till vätskekontrollant vid löparspåret, vara fotbollsupporter, måla och slappa på soffan. En vanlig helg.Typ.
 
 
 
kram // tina
 
 
INFO
Vi har för avsikt att svara på alla roliga smarta och intressanta kommentarer här på Fabriken och vi kommer att för det allra mesta svara här inne i  Fabriken. Så håll ett öga på kommentarsfältet. Det kommer att bli kul där!
 
 

12 kommentarer:

 1. Fin helg till er också! Det känns himla skoj att vara igång igen. Jag tror jag talar för de flesta här inne när jag skriver att jag uppskattar ert engagemang och att ni syns mycket här såväl i blogginlägg som i kommentatorsfält. Det känns som om livet har återvänt till Fabriken. Trevligt, trevligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja trots att vi bara är precis i startgroparna så känns det som Fabriken kommer att bli en riktigt rolig plats att stämpla in i, så gott som varje dag! Tack för att du är en del av detta Weronica!

   Radera
 2. Håller verkligen med Weronica hör ovan, nu sjuder det av liv i Fabriken igen! Precis vad vi behövde inför hösten!
  Önskar er en fin helg!
  Kramar Susanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det känns som om nystarten av Fabriksverksamheten kom i precis rätt tid! Mycket lust och kreativitet finns runt om i Norden, det märks :) Jippi!

   Radera
 3. Önskar er en härlig helg tillbaka och tack för en första Fabrikenvecka med ett härligt engagemang från er båda!

  SvaraRadera
 4. Tack själv Petra!
  Jag känner på mig att det bara kommer att bli roligare och roligare ;)

  SvaraRadera
 5. Ja, ni gör det verkligen bra! Så kul att blogga tillsammans runt ett gemensamt tema. Verkligen inspirerande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va roligt att du tycker så och att du ville bli medlem! Hoppas att ispirationen på Fabriken gör gott för dig, har förstått att du har en väldigt intensiv period i livet just nu :) Heja dig!

   Radera
 6. Ja hösten kickade ju i gång på bästa sätt, nu när fabriken är i gång. Tack för erat engagemang och ser fram emot dom olika teman och att få se vad andra bloggare visar.

  Trevlig helg. // Lissen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja hösten 2012 kanske är en av de bästa hittills ;) Roligt att ni är så många som tar er tid att peppa oss! Tack!

   Radera
 7. Vet inte hur jag hittade er men hur som helst är jag väldigt glad för det. Inspirerande och härlig sida!
  Jag har tryckt på följa förstås och det är nästan så att man vill sadla om till lite mer inredning på sin egen blogg när man ser på alla inspirerande bilder här!
  Kul och lycka till i fortsättningen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men åh, Annelie! Va roligt att vi flörtar så hejdlöst med din inredningslust ;) Även om du inte blir medlem så är du otroligt välkommen att följa oss i våra spännande teman mm

   Som sagt, tack!

   Radera