Sidor

SÖNDAGSBILDEN


Äntligen helg

Känns det igen? Äntligen helg, med lättsamma hoppsa-steg välkomnar vi helgen och alla dess planer. Men inte hinner man stava till avslappning så knackar söndag på dörren och därefter ny vecka och nya tag. Inte mycket till vila. Men är det inte det allting handlar om? För mycket vila kan bli tröttsamt. Passa på att leva, livet går fort.

Å andra sidan. Vad dag har sin guldkant. Kläm in mer lyx i vardagen. Hitta en njutbar plats i det berömda ekorrehjulet. Hej vardagslyx. Eller bara hej lyx. Lyx på ditt egna lilla vis, onsdag som lördag. Det finns allt en liten guldlock att plocka upp på varje veckodag. Hitta den.

Så söndag, veckans sista dag, innebär söndagsbild i Fabriken. Oavsett vad ni har för relation till denna dag hoppas jag att ni finner uppgiften kravlös, inspirerande och ett sätt att uttrycka kreativitet. Det tycket i alla fall vi.

kram // anna


Ps. Ni vet väl att det bara är medlemmar som får delta i Fabrikens uppgifter, medlemsinformation finns att läsa här. För att visa att man är medlem har man Fabrikens logga med länk på sin blogg.  12 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack! Blommor är ett tacksamt objekt, inte sant!?
   /Anna

   Radera
 2. Det var fint skrivet tycker jag :)

  Och jag tror faktiskt och hoppas att vi fabrikanter är bra på just det där, att se och plocka guldlockar. Inte bara att att visa upp en vacker, städad och spännande yta som "debatten" snuddat vid ett tag. Jag tror det är viktigt att vi ser det vackra i vår omgivning, och att stanna upp, tänka till och fånga det vi gillar med en kamera kan vara många guldlockar!

  Hej lyx! :)

  Och tack för ännu en söndagsbild!

  SvaraRadera
 3. Ville bara säga att det är verkligen så kul att Fabriken kommit igång igen. Det får en att tänka till lite och faktiskt en push att uppdatera lite oftare och med lite mer bredd än vad man gör annars.
  Tack för att ni orkar underhålla denna fabrik, ni gör det med bravur! och det är jättekul att söndagsbild och torsdagsbilden är tillbaka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad roligt att höra. Vi tycker så klart också att det är himla kul, speciellt när man får sådan här fin uppskattning.

   Heja oss!
   //Anna

   Radera
 4. Hej!

  kan man alltså inte lägga in sin söndagsbild här på Inlinkz hela söndagskvällen?

  Här är hur som helst mitt bidrag: http://safintjagvill.blogspot.se/2012/09/hyllan-i-koket.html

  SvaraRadera
 5. Jag var tydligen också för sen här, strax före 22..
  http://seventeendoors.blogspot.se/2012/09/sunday-picture.html

  SvaraRadera
 6. Nämen märkte ju precis att jag var inne på fel vecka:) så där, nu är min bild inlagd på rätt ställe! Ha en fin vecka och superbra jobbat av er Anna och Tina!
  Kram Nanna/så fint jag vill

  SvaraRadera