Sidor

[ LÖYTÖ BY JOHANNAK ]


Vilken ära! Jag har blivit nominerad till månadens bloggare. Helt otroligt! Tack! Jag presenterar här och nu mig själv och min blogg LÖYTÖ. Jag heter Johanna. Jag är snart 39 år gammal och är mamma till tre små barn. Vi bor i Vasa Finland med min man och våra barn. Vi  har tidigare bott i Katrineholm Sverige.
Min blogg LÖYTÖ innehåller inredning, DIY, loppis och vardag. Jag är ett "loppis freak". I stort sett har jag skaffat alla prylar och dom flesta möbler på loppis. Jag brinner för återanvändning av gammalt. Tänker mycket på naturen. Jag vill spara den! Jag tycker inte om att man köper nytt, slänger bort och köper nytt igen. Vårt hem är inrett med det som jag har hittat billigt på loppis. Jag blandar gammalt, nytt och design.
Min stil är enkel, stilren och ibland svartvit. Jag älskar även klara färger och stora mönster. Eftersom jag är en riktig finne måste jag ju älska Marimekko och det gör jag verkligen! Jag gillar också att inreda barnrum. Det är roligt att få leva ut sin barnslighet! Som sagt så är nästan allt som ni ser på dessa bilder  köpt på loppis. Till och med köksbordet, alla stolar, lampor, alla pärlor, leksaker och leksaksdjuren. 
Många undrar hur jag har plats för allt som jag hittar på loppis och hur vi håller ordningen med alla grejer. Måste berätta för er att jag lämnar lika mycket saker till olika loppisar som jag köper. Om jag hittar nya leksaker till barnen på loppis måste dom lägga bort lika många gamla. Om jag skulle vara en samlare skulle den här familjen drunkna i prylar. Det här var en kortfattad presentation om mig, min blogg och mina loppis fynd.Ni får jättegärna besöka min blogg! Välkommen! 
Tack Fabriken att jag fick blogga här idag!! Ha det gott! 
Hälsningar från Finland!11 kommentarer:

 1. Fin presentation!
  Vi är rätt duktiga nu för tiden på att sälja våra möbler på blocket. Gamla leksaker har vi hittills lämnat på barnens dagis. Vilket dem blev glada över.

  8-) LiseLotte

  SvaraRadera
 2. Det är så kul att det finns ett så stort utbud nu för tiden, man kan ju hitta allt man önskar sig på blocket. Försöker återanvända så mycket jag kan men trillar dit ibland. Vilket härligt inspirerande hem du har och tack för ett fint inlägg.
  /Helena

  SvaraRadera
 3. Grattis till månadens blogg, kul!

  Bilderna ser ju superläckra ut, svart-vitt och knallfärger, det låter som hemma :) Klart jag ska besöka din blogg!

  SvaraRadera
 4. Nydelig. Jeg digger din blogg, og det vet du jo:) Klem

  SvaraRadera
 5. Snyggt, Johanna!
  Jag ska gå in på bloggen och kolla närmare.

  SvaraRadera
 6. vilken fin blogg du har! Jag kör ju på den vita stilen men i mina barns rum smäller jag till med FÄRG!!!!! då ska det vara färg :)

  KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM / MALIN

  SvaraRadera
 7. ränder, hästar, rådjur och fina färger. bästa kombon!
  ha det gott!

  SvaraRadera
 8. Grattis till att du är månadens bloggare, vad kul.
  Tycker om dina tankar om att värna om naturen och att blanda loppis fynd med enstaka nya saker.

  Självklart kommer jag nu att titta in till din blogg

  Trevlig helg. // Lissen

  SvaraRadera
 9. Tack alla snälla för era fina kommentarer <3

  kram

  SvaraRadera
 10. Kul att läsa Johanna! Vi har endel gemensamt...åldern, antalet barn, loppishandlandet och marimekkoälskandet =)

  SvaraRadera
 11. Men vad fint johanna!
  Grattiskramar från mig!!!

  SvaraRadera