Sidor

aktivt medlemskap

Go´kväll bästa fabriksarbetare
-
Tiden går och i dagarna har fabriken producerat inredningsinpiration i en månads tid. Många har ni varit som slutit upp och velat delta i fabriken. Det känns riktigt roligt!
-
Fabrikens grundtanke har från början varit att samla ett gäng inredningsbloggare som tillsammans stöttar och sporrar varann att producera inredningsinspiration. I fabriken ska små som stora inredningsbloggar få plats, här ska alla som är inresserade att ta del av fabrikens temadagar kunna blomma!
--
Vill betona att fabriken förespråkar ett aktivt medlemskap. Genom att vi alla är aktiva och tar del i fabrikens teman, inspirerar och stöttar vi varann! Tänker dock inte att fabriken ska vara nåt som börjar kännas betungande, utan hoppas att medlemmarna känner det som en rolig utmaning att tillsammans inspirera i inredningens tecken. Som tidigare skrivet, så är det helt okej att hoppa över nåt tema ifall man inte har möjlighet. Ibland kanske man känner att man inte har nåt att bjuda på från egna hemmet, men då kanske man istället kan visa nåt man själv inspireras av under det specifika temat!
-
Utöver fabrikens huvudtema som presenteras på tisdagar samt söndagsbilden, kommer vi i slutet av varje månad välja ut månadens inspiratör, samt att vi oxå med jämna mellanrum kommer att låta nån gästskribent göra inlägg! Vi är superglada över de bloggare som hittills bjudit på inspirerande inlägg hos fabriken, och hoppas att vi framöver kommer att få se många fler!
-
Ja, det var lite reflektioner över fabrikens och dess medlemskap. Vi tar gärna emot era idee´r , tankar och åsikter om fabriken och dess utveckling. Ser framemot många inpirationsteman med er alla! Skön torsdagkväll!
-

12 kommentarer:

 1. Jag vill bara uttrycka mitt varma tack för att ni tog upp den här idén och har utvecklat något väldigt positivt!
  För mig blev det en nystart med min blogg, precis vad jag känner att jag behöver. Så otroligt roligt att fler har hittat till min lilla blogg och bara det gör det inspirerande att fortsätta.
  Stort tack till er båda!
  Och vilka nya roliga tisdagsteman vi har framför oss...!

  Kram Marie

  SvaraRadera
 2. Hur blir man medlem ?
  Jag vill gärna var med och insperera testa maila med det gick inte . Pysseliten.blogg.se

  SvaraRadera
 3. Jag trivs bra med Fabriken! Alltid sporrande att ha ett tema framför sig. Man kollar liksom lite på förhand vad följande tema blir och funderar... :)

  Jag brukar kika in på de andras bidrag, men tyvärr hinner jag inte alls kommentera hos alla :(

  Hälsn Ann-Christine

  SvaraRadera
 4. Härligt att vara en del av familjen!

  SvaraRadera
 5. Jag som nybliven bloggare tycker att fabriken har hjälpt mig på traven att komma igång med bloggandet. Som du Camilla skriver i din presentation är tanken att småningom börja blogga om vårt kommande husbygge.

  Det som jag efterlyser i många inredningstidningar idag är rent praktiska tips och råd av andra. Hur man t ex går tillväga när man restaurerar gamla möbler, praktiska/smarta tips i köket, bästa trädgårdstipset m.m.

  Som en utvecklingsidé tycker jag det vore väldigt inspirerande att förutom att få ta del av alla vackra bilder också få en portion praktiska tips av andra (jag är säker på att det finns massor). Det brukar iallafall "trigga" min inspiration.

  I övrigt vill jag tacka Annaleena och Camilla för initiativet till att starta denhär bloggen!!

  SvaraRadera
 6. Jag håller med Marie - känns som Fabriken gett en liten nytändning. Efter ett par års bloggande blir man väldigt lätt "hemmablind", vet inte vad man ska bjuda på. Då är det både roligt och sporrande med teman.

  Och inspiration behövs verkligen nu när höstmörkret drar in. Sitter här och hör hur regnet öser ner där ute. Då är det skönt att kunna tända ett par ljus och dyka ner i inredningsbloggandets underbara värld. :-)

  En riktigt fin helg till er alla!

  SvaraRadera
 7. Hej! jag tycker det är en jätte bra idé och jag gillar att surfa runt och titta på allas fina bloggar, och få en massa inspiration och jag hoppas jag kan med min ge er inspiration.

  Ett bra Initiativ

  Kramar till er
  /Katarina

  SvaraRadera
 8. Jag tycker också det var ett superfint initiativ med inspirationsfabriken! Det är utmanande och inspirerande att få sig ett tema givet, roligt att man kan se temat flera veckor på förhand så hinner tankarna snurra :)

  Det är också roligt att här finns så många olika bloggare med olika stilar, jag har själv hittat många nya bloggar som inspirerar!

  Och förstås superroligt att nya läsare har hittat en egen blogg ;)

  Tack Camilla och Annaleena!

  Ps. På min blogg kan man hu delta i en liten tävling!

  SvaraRadera
 9. Superkul att få vara del i Fabriken tycker jag. Teman varje vecka är otroligt inspirerande och jag ser fram emot nästa veckas tema ;-)

  SvaraRadera
 10. Det här med Fabriken var verkligen ett väldigt fint initiativ. Det har varit en nytändning även för min del, det är en kul utmaning att blogga om ett visst tema. Och tack vare att man kollar runt på andras bidrag (och även har hittat nya fina inspirerande bloggar just tack vare Fabriken) får man också inspiration och nya idéer, nya vinklingar och tankar om hur man kan göra, vad man kan visa osv. Härligt!

  SvaraRadera
 11. Gillar den här idén med fabriken massor! Så roligt att hitta nya bloggar man kanske hade missat annars=) Ser fram emot söndagsbilden!

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 12. Hej! Kul att vara ny medlem på den här inspirationssidan..Det ska bli riktigt spännande och ispirerande att få ta del av den sprudlande inspirationen och förhoppningsvis bjuda på sådan också! Jag har bloggat i snart fyra år och det är nog en liten kick att hitta lite nya vägar att få och ge inspiration...tack för en härlig sida!

  Ser fram emot söndag och söndagsbilder!

  kram/tina

  SvaraRadera