Sidor

VECKANS TEMA | MOODBOARD



Fabriken existerar, inspirerar och får håren på armarna att resa sig av välbehag emellanåt. Vilka människor som vimlar runt här. Oj. Inspirerande, tålmodiga och bara så där allmänt härliga. Tack alla.
 
Vi lever för stunden och långsiktig planering är inte riktigt den regel Fabriken följer just nu. När det gäller torsdagsteman så är det ju allmänt känt att möjlighet till planering uppskattas. Särskilt nu när timmarna med dugligt fotoljus är så få att vi är många som missar dem, eftersom de ljusaste timmarna spenderas på platser där vi inte har möjlighet till kreativa inredningsfotograferingar...

Trots detta så finns det just nu ingen långsiktig planering. Därför är torsdagstemat denna vecka mer av ett slags veckans tema. Det är nämligen möjligt att bidra och ladda upp länk även under fredagen. Bra så. Långsiktighet och respekt inför möjlighet att planera kommer att återinföras. Snart.
 
 
MOODBOARD
 
 
Jag blev så där lite yr och förundrad när jag liksom krockade med Karins bild. Pang. Precis alla mina oktobermoods finns liksom med i denna bild. En galet bra bild/moodboard enligt mig. Hon är så talangfull denna Fabrikenmedarbetare så att man ler med hela kroppen när man tar del av hennes visuella godisbitar.
 
 
Men nu undrar vi hur din moodboard ser ut just nu?
 
 
kram | tina 
 
 
 

SÖNDAGSBILD



Nu bjuder Fabriken in till söndagsbildsträff igen och tanken slog mig att det är riktigt nära nu. Nära tills bilderna med all säkerhet kommer få aningens mer gemensamma inslag. Det är faktiskt inte alls långt kvar till advent. Eller? Hur är det i dina tankar, i din tillvaro? Känns det avlägset eller börjar en liten adventsmyspysselkänsla komma smygande utmed väggarna..?
 
Säkert väldigt olika uppfattningar runt om hos oss och så får det ju så klart vara. Så en sak i taget. Advent får vänta lite till och nu vi ropar vi ett litet försiktigt men glädjefullt hurra, och trivs med att vi faktiskt erbjuds möjlighet att inspirera och inspireras kring Fabrikens söndagsbilder.
 
 
kram | tina
 
 

TORSDAGSTEMA | MOBILA BILDER

@tinasundling

För det ska fortsätta att ryka lite ur skorstenen på Fabriken så möts vi kring ett torsdagstema som någon kanske, om den personen var lite prestigefull och på aningens dåligt humör, skulle kunna etikettera som en "shortcut" eller kanske till och med aningens fantasilöst. Fast där säger jag nej. Nej med stora bokstäver. För just detta tema kan ju mer jag tänker på det bli precis hur fantasifullt som helst. Spontant och ovanligt och på många vis fruktansvärt ärligt. Och härligt. Vad tror ni?
 
 
 
Instagram | mobilkamera
 
 
Men vi håller oss till inredning och inspiration för slott och koja. Bilder som redan finns i din mobil och som kanske redan susar runt på Instagram eller nya finheter som du fångar under dagen, det spelar ingen roll. Naturligtvis måste du inte finnas på Instagram för att delta, bara du är medlem på Fabriken så är det ju fritt fram. Fritt fram! Häng på, inspirera och inspireras!
 
 
Förresten så jobbar jag fortfarande på att skapa en liten "ledningsgrupp" och är du nyfiken och sugen på att eventuellt bli en del och/eller liksom gästspela lite, så hör av dig :)
 
 
kram | tina
 
 
 


SÖNDAGSBILD & FUNDERINGAR


 
Oj.
 
Ett tillfälligt driftstopp kunde visst bli nästan hur långt som helst. Så långt att någon enstaka fabrikant nästan hann bli  aningens lite irriterad. Men bara nästan, inte riktigt på riktigt irriterad. För det vore ju liksom lite konstigt. Livet snurrar ju på ändå, även om Fabriken inte producerar och publicerar. Det måste vi ju inse. De allra flesta av er är så fenomenalt omtänksamma, förstående och innerligt vänliga i era hälsningar, härligt peppande och humoristiska tankar och funderingar. Det är ju det som gör bloggandet så skönt märkvärdigt. Att det allra mest av allt är så fantastiskt mycket positivitet och välvilja som flödar...
 
Men ändå. Så här kan vi ju inte ha det. Naturligtvis måste jag ha hjälp. Fabriken kan inte styras med endast en liten människa, som i detta fall verkar vara en alldeles överkokt och lite tilltufsad sådan. Nej, vi måste nog vara fler i kontrollrummet. En slags liten ledningsgrupp som tillsammans hjälper och lotsar alla fina medarbetare i  Inspirationsfabriken. Jag har visserligen redan ett litet, men naggande gott gäng som likt kalvar i väntan på att släppas ut i hagen om våren finns redo att bidra. Men jag kan ändå inte låta bli att fundera över vilka fler av er som är sugna och fulla av idéer kring hur vi skulle kunna flytta fram positionerna i bloggvärlden med Fabriken. Hör av dig och berätta lite om dig själv och hur du skulle vilja bidra och eventuellt utveckla Fabriken tillsammans med mig.
 
 
Men först börjar vi med en söndagsbild. En riktigt efterlängtad söndagsbild.
 
 
kram | tina